В новия брой на вестник Марица може да прочетете следните

...
В новия брой на вестник Марица може да прочетете следните
Коментари Харесай

Четете в Марица: Учебната година стартира под окупация от ...

В новия брой на вестник „ Марица ” може да прочетете следните забавни тематики, изявленията и разработки:

 

За Радев служебните кабинети са по-удобни от президентска република

Това сподели в изявление за вестник „ Марица ” политологът Георги Киряков. Според него има възможност партиите да се обединят към концепцията за импийчмънт на Румен Радев.

 

Учебната година започва под окупация от багери

Неприятни изненади чакат родителите, които желаят да закарат с кола децата си за първия образователен ден в Пловдив. Повечето от тях ще паднат в клопката на някой от многочислените поправки под тепетата, които ще трансфорат трафика в призрачен сън. По принцип всички желаят улици без дупки, само че губят самообладание, когато строителните работи стартират. 

 

Пирамида с девойките на Майстора краси Старо Железаре

Внушителна 5-метрова пирамида с девойките от картините на Майстора се появи на триъгълния площад в Старо Железаре. Това стана по време на фестивала на уличното изкуство в селото. Самата пирамида е направена от метал, с триъгълна основа и три стени.

 

31% от родителите четат на детето всекидневно, всеки пети не отваря книга

Около 45% от родителите на деца в предучилищна възраст четат книги на своите хлапета сред 2 и 5 пъти в седмицата. Други 31% го вършат всеки ден. Всеки пети обаче признава, че книгата го събира с детето по-рядко от един път седмично или пък това въобще не се случва.

 

Два мача без аудитория за Локо и общо 25 бона санкции след дербито

Два мача без аудитория за Локомотив и общо 25 300 лв. санкция отнесоха двата пловдивски клуба Локомотив и Ботев след извършеното през уикенда дерби. “Черно-белите ” завоюваха с 1:0, само че както и се очакваше, ексцесиите по трибуните взеха връх и още веднъж имаше напрежение.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР