В новия брой на вестник Марица може да прочетете следните

...
В новия брой на вестник Марица може да прочетете следните
Коментари Харесай

Четете в Марица: Голям интернет доставчик напусна Пловдив

В новия брой на вестник „ Марица ” може да прочетете следните забавни тематики и разработки.

1. Голям интернет снабдител напусна Пловдив. Телекомуникационна компания "Кулбокс" закрива всички свои центрове. Считано от 30 септември физическо обслужване на клиенти няма да има. Кулбокс; обаче не излиза от бизнеса, а единствено се преструктурира.

2. Под какъв номер на бюлетините ще се явят на изборите другите партии? На ГЕРБ се падна номер 43. Бюлетина №8 жребият отреди на НФСБ. Коалиционните сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация изтеглиха огледалното на ГЕРБ число - 34. Движение за права и свободи изтегли 55-и номер, а незабавно след тях се подредиха Българска социалистическа партия. Коалицията на Христо Иванов и Атанас Атанасов - емократична България пък отиде на опашката с последния №66. Фаталният номер 13 е за Коалиция
Кауза Пловдив;, Съюз за Пловдив е с бюлетина 19. На ЗС ;Александър Стамболийски; се падна 49. Атака&; отиват на изборите с бюлетина номер 4, а Воля - с 51.

3. „ Пловдив - най-старият жив град в Европа ” е купа, която ни задължава, споделя пред „ Марица ” Любомир Костов. Това е индивидът, който наложи тази емблема.

4. Главоболия с нерегламетнирани сметища, проблеми с паркирането и инфрастуктурата, ограждане на общински площи и няколко противозаконни къщи тормозят живеещите край блока, прочут като Малкия Гигант.

5. Надзорният съвет на НЗОК отпусна на Пловдив 1492 направения за ЯМР.

6. eBay образова 50 родни компании на онлайн търговия. България е първата страна от Източна Европа, която се причислява към профилираната стратегия Export Revival. Проектът е подсилен от Министерство на стопанската система, Изпълнителната организация за поощряване на дребни и междинни предприятия и Община Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР