В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,

...
В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,
Коментари Харесай

Четете в Марица: Разумът на политиците може да спаси света...

В новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, четете тези и доста други забавни авторски тематики и материали:

Села събират популярност и туристи с мечки и Тръмп на дувара

Християнски кръст, трицветното знаме, голяма мечка, шарени дувари, мостове с катинари, заключили любовта на двама влюбени вечно или холивудски надписи са новите атракции на села и градове в цяла България. Някъде тяхното наличие е толкоз магнетично, че към този момент никой не помни остарялото име на мястото и какво е имало там преди време. Новите атракции сътвориха и нови направления и на локалните хора, и на техните посетители.

Още за атракции по селата четете в новия брой на „ Марица ”

България в бърнаут

Има нещо величаво в предизборната битка. И нещо трагично - съвсем като при класовата.

Нямам поради, че стартира величаво и приключва трагично, изключително за електората. 

Говоря за тръпката - шумят кандидатските листи от тайното и очевидно пренареждане, в някои региони напряко плющят като флагове, а кандидат-депутатите наострят уши като кавалерийски кон при „ Шуми Марица “. Всякой гледа да е с едни гърди напред и един зложелател съпартиец повеч мъртъв да постави, тъй като неизбираемото място вещае покруса за родината и изключително за родата.

Проф. Динко Динков, анализатор: Разумът на политиците може да избави света от апокалипсис

Освен че не й се вижда краят, войната ескалира, навлезе в нова фаза. Украйна получи необятна интернационална поддръжка, в това число военна. Киев се снабдява с съвременни оръжия, което покачва самочувствието на украинците, че могат да окажат мощна опозиция на Русия и даже да водят войната до победа, до освобождение на окупираните от съветски войски Донбас, Крим, по думите на президента Зеленски, споделя проф. Динков в изявление за „ Марица ”.

Бившият началник на Народното събрание Никола Минчев: Най-трудно беше да обясня на децата за какво се возя в непозната кола

Винаги съм следял публичния живот, вълнувал съм се и съм имал дейна гражданска позиция освен по отношение на да не се пропуща гласоподаване. Когато е имало причина да се излезе на площада за смислена идея - постоянно съм го правел. Появи се опция да се включа и интензивно като участник, аз я оцених. Тя идва рядко, надали повторно, в случай че откажеш първия. Просто нямаше по какъв начин с лека ръка да я подмина. Кирил Петков е индивидът, който ми се обади. В политическия план, който тогава стартираха с Асен Василев, разчетох смислена концепция за бъдещето на България. Идея, зад която ще застанат хора с честни планове. С мисъл да създадат нещо в действителност положително за децата и родителите ни, а не просто да се трудоустроят. Не беше мъчно решение за мен. Случи се и добър миг, тъй като след 10 години работа в една и съща адвокатска фирма сякаш бях подготвен за ново предизвикателство, споделя в изявление за „ Марица ” Никола Минчев.

50 фамилии бранят с митинг местата за паркиране

Протест в отбрана на съществуващия паркинг провеждат живеещите на бул. „ Шести септември ” с номера 194,196,198,200,214. Причината е, че в тази зона се извършва планът за благоустрояване, финансиран по оперативна стратегия „ Региони в напредък ”.

Гражданите, които живеят в прилежащите блокове, са разтревожени, че паркинъг им ще бъде опустошен.

Българският Индиана Джоунс: Средна гора е цялостна със злато, Родопите - с рубини

Лятото е златно време за златотърсача. А тръпката да търсиш съкровища е съдбовна, пипне ли те любовта към приключението, няма избавление, споделя Кирил Стаменов.

Най-популярни измежду сътрудниците му и тази година са експедициите из Средна гора, наричана с право Българското Елдорадо поради изобилието от антични рудници, където към момента се намира самородно злато.

Стефан Вълдобрев преди концерта в Летния спектакъл: В Пловдив се усещам уютно като вкъщи си

Стана по този начин през годините, че в действителност Пловдив е градът, в който имам най-вече другари. Не знам по какъв начин се получи, само че в действителност това е градът, в който аз, отивайки, мога да се видя най-малко с двайсетина индивида, които бих нарекъл другари. Да се забавляваме, да се посмеем. Нещо повече. Като потегли по Главната от театъра към Античния, в случай че имаме концерт да вземем за пример, аз се спирам през 15 метра, тъй като виждам познати хора. Спирам се и си приказваме. Усещам се като вкъщи си в Пловдив. Много уютно. И самата аудитория сякаш усеща тази реципрочност и това прочувствено положение като едно другарство, споделя Стефан Вълдобрев в изявление за „ Марица ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР