В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,

...
В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,
Коментари Харесай

Четете в Марица: Мегасделка за 200 дка в Пловдив

В новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, 6 септември, можете да прочетете забавни тематики и задълбочени разработки, значими за Пловдив. Ето част от тях:

Мегасделка за 200 дка в Пловдив

Бившият соц колос за произвеждане на цветя в Пловдив, намиращ се на 4-ти километър, има нов собственик. Това е пловдивската компания „ Си инвестмънт “ АД, в която водещ сътрудник е " Сиенит ". В края на август сдружението е купило парцела на „ Агроцвет-11 “ АД от близо 200 декара от Обединена българска банка. Сделката ще даде нов живот на западналия оранжериен комплекс, само че към този момент с радикално друга визия и предопределение. Идеята е на мястото да се построи съвременно жилищно сити. Той ще е ситуирано наоколо до новия мост над Марица, който ще води към Гребната база.

ГЕРБ поддържа Емил Кабаиванов за кмет на Карлово

Емил Кабаиванов е претендентът за кмет на Карлово на Съюз на демократичните сили и на ГЕРБ. Решението бе оповестено на първо време от ръководителя на синята партия Румен Христов, откакто внесе в ЦИК документите за регистрация за локалните избори. Карлово е значим град за нас. Господин Кабаиванов е заместник-председател на партията, той беше и ръководител на Съюз на демократичните сили, държим и той да получи поддръжка. Там сме в коалиция с политическа партия ГЕРБ, като нашият претендент ще бъде единствен от тази коалиция, съобщи още Румен Христов.

" Марица " на посетители у регионалния шеф Здравко Димитров

Областният шеф Здравко Димитров живее в елегантно жилище в „ Западен “ - региона, на който бе кмет преди години. На третия етаж в кооперацията екипът на „ Марица “ с усмивки ни посрещат брачната половинка му Меглена, огромната му щерка Мария и дребната Рая. Сядаме в лятната градина, обградени от пъстри цветя и картини на старинни къщи.

Нова мода: Поръчваме онлайн доматите на баба

Пазаруването във виртуални супермаркети става все по-предпочитано. Клиентите непрекъснато са в интернет пространството и съпоставят цени, оферти и условия. Когато стане дума за пресни и екологично чисти зеленчуци и плодове, отгледани в дребни стопанства, търсенето набира все по-голяма скорост.

Все повече запалянковци вземат решение да заживеят на село и да се захванат с развъждането на зеленчуци.

Как се фризират дамите в политиката

Екстравагантни или скучни, на каре, пластове или кичури, прическите на дамите във властта се трансфораха в една от най-обсъжданите тематики в политическия живот у нас. Причината за интереса към фризурите пристигна от изявление на Бойко Борисов, в което той пази правото на дамите да поддържат косата си и да вървят постоянно на фризьор. Каква прическа избират дамите във властта четете в броя на " Марица "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР