В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,

...
В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,
Коментари Харесай

Четете в Марица: Пловдивчанин гори с имотна измама

В новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, 29 май, можете да прочетете забавни тематики и задълбочени разработки, значими за Пловдив. Ето част от тях:

Пловдивчанин гори с имотна машинация

Пловдивчанин с къща в Перущица стана жертва на имотна машинация. Жилището, в което Красимир Кръстев живее със фамилията си от 23 години, е било продадено предходната година зад тила му. За действието той упреква 70-годишните сестри близначки Дафинка Славкова и Спаска Тотова, с които бил в съсобственост.

Пловдив 2019 брои 250 000 лева за публикации и фотоси с дрон

Шеста социална поръчка от началото на годината разгласи на уеб страницата си фондация " Пловдив 2019 ". Тя е за медийно отразяване на самодейността Европейска столица на културата и е на стойност 250 хиляди лв. без Данък добавена стойност. Оферти се чакат до 26 юни, а срокът на контракта е 12 месеца, което значи, че спечелилият ще лъска имиджа на фондацията дълго време след края на ЕСК.

Вадят на ярко плана на пл. " Централен "

Работният план на пл. " Централен " най-сетне ще бъде показан пред жителите и специалистите. Това ще стане в сряда, откакто в Общината са получили окончателното утвърждение от НИНКН. Проектът ще бъде изложен на самия площад с 3Д модели, с цел да се види по какъв начин ще наподобява, откакто завърши ремонтът.

ГЕРБ с най-убедителна победа в „ Северен “, най-зле - в " Източен "

Хората от регион „ Северен “ остават най-верни последователи на ГЕРБ. И на вота за Европейски парламент в неделя партията на Борисов записва най-високи резултати в " Кършияка ", както бе и на последните локални и парламентарни избори.

Само Панайота от Карлово на матура по физика

Дванайсетокласничка от Карлово се яви през вчерашния ден самичка на матура по физика. Панайота Вангелова, която приключва СУ „ Васил Левски ” в родния си град, се записала за трети зрелостен изпит по избор, тъй като кандидатства инженерство в Империал Колидж в Англия, а там желаят да е положила три матури.

Пробиха газопровод, " Кършияка " пред гърмеж

Пробит газоровод на Рогошко шосе едвам не взриви квартал Кършияка. Аварията стана през вчерашния ден, до момента в който чиновници на компания „ Щрабаг “ полагаха тръби за вода в региона на моста на Адата. Сигнал за случая беше подаден на телефон 112 към 12 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР