В новия брой на Марица“ четете: 130 бона за бюджета

...
В новия брой на Марица“ четете: 130 бона за бюджета
Коментари Харесай

Четете в Марица: 130 бона за Пловдив 2019 изтичат в...

В новия брой на „ Марица “ четете:

130 бона за бюджета на " Пловдив 2019 " изтичат в частно радио

130 хиляди лв. ще коства рекламата на Европейска столица на културата по време на годишните музикални награди на БГ Радио. Цената е без Данък добавена стойност, а поръчката е с директно договаряне, предоставено на компания „ Метрорадио ” ЕООД, която е притежател на радиото. С този безценен контракт Общинската фондация „ Пловдив 2019 ” става формален сътрудник за връчването на премиите.

Изпреварихме Варна с 10 000 поданици

Пловдив изрично е вторият по население град в България, след София. Националният статистически институт дефинитивно постави завършек на разногласието с Варна къде живеят повече хора. Според систематизираните данни през 2018 година броят на жителите под тепетата е бухнал с 1680, като популацията на града е достигнало 346 893 души.

Пловдивчани приказват: Колко пари ще отделите за Великден?

Великденската софра ще коства на пловдивчани сред 60 и 300 лева Толкова са подготвени да отделят жителите на града за идния празник. Само за 2-3 кг агнешкото месо отиват от 27 до 40 лева, откри инспекция на " Марица ". Освен него трапезата не може да мине и без ориз, дробчета и една кора яйца. Как ще посрещнат пловдивчани празника и постили ли са, вижте анкетата на „ Марица “.

Бизнесът губи милиони в дупките край Рогошко

Облаци токсичен прахуляк се носят в пресечката на Рогошко шосе, където се намират базите на „ Дунапак ”, ПИМК, „ Елма такси ”, „ Жан сервиз ” и десетки други компании. Трагедия е, споделят водачите, принудени всеки ден да карат из големите ями. Когато вали дъжд, пътят в индустриалната зона прилича кално езеро. Спре ли, подвига се подобен прахуляк, като че ли ни е връхлетяла пустинна стихия, разказват ядосаните хора…

Божана Апостолова: И скалата проплака от алчността ни

Поетесата Божана Апостолова получи писмо от пловдивчанин, в което мъжът приканва за общ цивилен отпор против рушенето на скалите на Бунарджика. „ Хората към този момент се опасяват да стачкуват. Намерих анонимната записка в пощенската си кутия. На нея пишеше: „ Продължават да разрушават скалите ръчно, с дребни машини и длета! Изсъхнали са огромни дървета на Бунарджика и ул. „ Волга ”. Помогнете! ”, споделя Апостолова…

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР