В новата си априлска онлайн кампания Vivacom предлага на потребителите

...
В новата си априлска онлайн кампания Vivacom предлага на потребителите
Коментари Харесай

Смартфони, аксесоари и таблети с отстъпки в онлайн магазина на Vivacom

В новата си априлска онлайн акция Vivacom предлага на потребителите голям брой смарт телефони, таблети и други цифрови артикули с атрактивни отстъпки. Сред тях са смарт телефоните Nokia G21 и Nokia G50 5G, слушалките Nokia Power LITE, безжичния бийкън Nokia, таблетите Samsung Galaxy TAB A8 2022 и Samsung Galaxy TAB S7 FE, както и безжичния 4G рутер Alcatel.

До 14 април операторът предлага артикули с марка Nokia с отстъпки, достигащи 50 лева

Това е стилен и хубав смарт телефон с 6,5 инчов диагонал на екрана и минималистичен скандинавски дизайн. Екранът е основан по технология IPS и е с резолюция 1600 х 720 px. Моделът има тройна задна камера с 50 MP главен датчик. Предната камера е 8 MP.

Процесорът му е 8-ядрен Unisoc T606, предлага се с 4GB оперативна памет и 64GB вградена памет, която може да се усили до 512GB чрез карта. Батерията му е с потенциал 5050 mAh. Смартфонът е изцяло съчетаем с мрежата от пето потомство на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence® 1. Тя е и най- огромната в страната с покритие в над 220 обитаеми места и курорти. 2

Този моден 5G смарт телефон се отличава с тройна задна камера и 6,82 инчов IPS LCD екран, чието съответствие към корпуса е 84,5%, а резолюцията - 720 х 1560 px. Задната камера е с 48 MP главен датчик, а също така разполага с един 5 MP ултраширокоъгълен и един 2 MP датчик за дълбочина. Селфи камерата е 8 MP. Операционната система е Android 11. Процесорът на телефона е 8-ядрен Qualcomm SM4350 Snapdragon 480 5G.

Тези стилни безжични слушалки са основани за хората с динамичен метод на живот. Издържат до 35 часа работа с едно зареждане на батерията и имат компактна и стилна кутийка за зареждане. Отличават се с извънредно изчистен тон, работят с безжичния стандарт Bluetooth и се ръководят безусловно с едно допиране. Освен това са водоустойчиви и дават отговор на стандарт IPX7.

Този безжичен бийкън съставлява цялостна система за ръководство на интернета в дома или офиса. Към него елементарно могат да се прибавят други бийкън устройства, разширявайки покритието.

Вградените аналитични функционалности разрешават на всеки консуматор да се включи автоматизирано към устройството с най-хубав сигнал по отношение на неговата локация, а ръководството става елементарно благодарение на мобилно приложение. Сред екстрите на модела са алтернатива за основаване на мрежа за посетители, установяване на „ час за лягане “, блокиране или разрешаване на съответни уеб запаси и така нататък

В онлайн магазина на Vivacom потребителите могат да избират и от многообразие от таблети и рутери с отстъпки, достигащи до 100 лв..

Galaxy TAB A8 е функционален и моден нов таблет от Samsung с 10,5-инчов TFT екран с резолюция 1920 х 1200 px. Поддържа 4G мобилни връзки. Моделът разполага с 8 MP задна и 5 MP предна камера. Работи с операционната система Android 11.

Има 8-ядрен UniSOC T618 процесор, 4GB оперативна памет и 64GB вградена памет. Батерията му е 7040 mAh, а измежду екстрите му са още поддръжка на Dolby Atmos технология, четворни стерео представители, 15W бързо зареждане и не на последно място - металически корпус.

Още един мощен и функционален таблет от Samsung, който поддържа и 5G мобилни връзки. Той е с 12.4-инчов TFT екран, с резолюция 1600 на 2560 px. Операционната му система е Android 11. Разполага с 8-ядрен процесор Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G 5G, а оперативната му памет е 4GB. Този таблет също е с 8 MP задна и 5 MP предна камера. Батерията му е с потенциал от 10 090 mAh.

Това е стилен безжичен рутер вид „ бисквитка “ в черен цвят, който поддържа мобилни стандарти от четвърто потомство – 4G и е подобаващ за работа, образование, развлечение и други действия както вкъщи, по този начин и в придвижване. Прави усещане със своите дребни размери и изчистен дизайн. Може да се побере на практика във всяка чанта и даже в джоб.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР