В нов съдебен процес се твърди, че през 1965 г.

...
В нов съдебен процес се твърди, че през 1965 г.
Коментари Харесай

Изненада! Съдят носителя на Нобелова награда Боб Дилън за из...

В нов правосъден развой се твърди, че през 1965 година артистът Боб Дилън, носителят на Нобелова премия, неведнъж е насилвал 12-годишно момиче, карайки я да приема опиати и алкохол, заяви The Gardian.

В делото се твърди, че певицата на Times They Are A-Changin, с инициали„ JC “ в документите на Върховния съд на Манхатън, „ се сприятелила и открила прочувствена връзка с ищеца “ в продължение на шест седмици през април и май 1965 година

Искът, заведен в петък късно от името на JC, в този момент 68-годишна жена, живееща в Гринуич, Кънектикът, твърди, че Дилън, тогава на 23 или 24 години, „ употребява статута си на музикант, като подстрекава JC, с цел да завоюва нейното доверие и да получи надзор над нея като част от проекта си за полово принуждение и корист “.

Искът твърди, че Дилън е малтретирал ищцата неведнъж, като някои произшествия са се случили в известния хотел „ Челси “ в Манхатън. Според жалбата, прочувствените последствия от злоупотребата върху JC включват меланхолия, оскърбление и тревога, които „ са с непрекъснат и дълготраен темперамент и са затруднили ищцата да води естествен живот “.

Говорителят на Дилън, който към този момент е на 80 години, сподели пред Guardian в понеделник, че „ изказванието е погрешно и ще бъде предпазено “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР