В нов дом за над един милион лева се нанесе

...
В нов дом за над един милион лева се нанесе
Коментари Харесай

Криско си куп и цял етаж за 1 милион, Магърдич му е съсед

В нов дом за над един милион лв. се нанесе рапърът Криско. Отскоро фамилията на шоумена населява първокласен парцел в затворен комплекс, който се намира в непосредствена непосредственост до " Камбаните ".

За половинката си Цвети и двете им деца артистът е обезпечил не един, а цели три жилището. Криско е изкупил цялостен етаж от жилищна кооперация. Така той освен има задоволително повърхност, с цел да живее удобно с семейството, само че си е обезпечил и успокоение, несмущаван от съседи.

Интересна детайлност е, че до неотдавна Криско живееше в къща в същия първокласен комплекс. В последна сметка звездното семейство взема решение да я продаде и да си купи голяма повърхност от над 200 кв. м, само че в кооперация. Пред съседи красивата Цвети в детайли е обяснила претекстовете си - къщата се оказва доста сложна за поддръжка, а в комплекса също има обезпечени улеснения като 24-часова защита и видеонаблюдение. Случаен човек не може да припари до кооперацията, а тя разполага с голям двор и частен басейн. Така наследниците на рапъра могат да си играят с други богаташки деца.

Втората бременност на Цвети е съществена причина Криско да стартира търсене на парцел в спокоен регион, пише  " България Днес ".

Първоначално с Цвети доста харесали първокласната къща, само че откакто поживели известно време в нея, трансформират решението. Тъй като кварталът им харесва, вземат решение да не търсят друго място надалеч, а да купят допустимо най-вече жилищна повърхност, само че да не се занимават с цялостна поддръжка на парцела.

Преди това Криско живееше чартърен в комплекс " Цариградски " в квартал " Дружба ". Напористата Цвети сама е проучила къде ще бъде най-удобно за младото семейство. Допълнително хубави думи за мястото споделило и семейство на Маги и Кремена Халваджиян, които имат най-скъпия парцел в комплекса.

Музикалният продуцент има и апартамент на морето наоколо до курорта Слънчев бряг. Там фамилията отсяда през лятото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР