В нощта на престъплението Чавдар Бояджиев, който бе задържан край

...
В нощта на престъплението Чавдар Бояджиев, който бе задържан край
Коментари Харесай

Бдение в памет на жертвите на двойното убийство пред кметството в Лозен

В нощта на закононарушението Чавдар Бояджиев, който бе арестуван край Айтос при опит за бягство, се е скарал с девойката и се стигнало до съдбовния изстрел. На среща с убитото по-късно момче той признал, че е прострелял момичето. Поискал му още пари, с цел да избяга и да се скрие. Стигнало се до спор и следва второто ликвидиране.

" Били са дружно, какъв е претекстът, каква е повода - нямам никаква визия. Предишния ден бяхме аз, Иво, Чавдар и тримата през целия ден дружно без никакви проблеми, без спорове ", съобщи Димитър Неделчев, който познава и тримата. Мъжът споделя още, че убитият не е бил проблематична персона и не е бил в близки връзки с убитото момиче.

Задържаният за убийството е работел като охранител. Той е комшия и на кмета на Лозен, който призна пред Българска национална телевизия, че е шокиран от случилото се.

Оръжието, с което е осъществено закононарушението, е било законно притежаван револвер. Той е бил на бащата на актуалната другарка на Чавдар, който е някогашен служител на реда. Заподозреният е откраднал оръжието, което е било съхранявано в нощно шкафче.

Чавдар е разследван за гибелта на друга жена предходната година, с която той също е бил в интимни връзки. Според експертизите дамата е била удушена с колан. Разследването по този случай към момента не е завършило, а Чавдар е бил пуснат от съда против подписка. Информацията беше доказана и от локални хора.

Жестокото ликвидиране потресе жителите на Лозен, които се събраха с цветя на бдение в памет на жертвите и на кротичък митинг, с цел да изискат правдивост. Хората упорстваха експанзията да бъде прекъсната.

Скрийншот: БНТ
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР