В никакъв случай сегашните мерки не водят до инфлация на

...
В никакъв случай сегашните мерки не водят до инфлация на
Коментари Харесай

Лорер: Слави Трифонов мрънка, прави драма

„ В никакъв случай сегашните ограничения не водят до инфлация на държавния бюджет, тъй като средствата са обезпечени. В хазната има задоволително пари, с цел да си позволим ограничения за 2 милиарда лева Ние ги слагаме на масата и се надяваме в Коалиционния съвет оптимално бързо да се съгласим за това “, съобщи пред Българска национална телевизия министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер.

За коментара на Слави Трифонов от през вчерашния ден, който съобщи, че Политическа партия не се допитват до съдружните си сътрудници и вършат каквото си желаят, като доста постоянно това не е положително за страната, Лорер сподели: „ Звучи ми като мрън, мрън “.

„ Не виждам по какъв начин виновен български политик сега може да разчита на политическа драма, с цел да остави България в лицето на една външна експанзия. Единственото, за което се тормозя, е България да бъда оставена без държавно управление при съществуването на война до нейните граници. Това е безконтролно политическо държание, безконтролно политическо говорене “, сподели Лорер.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР