В никакъв случай не съм расист, твърди авторътНе искам да

...
В никакъв случай не съм расист, твърди авторътНе искам да
Коментари Харесай

Иван Спирдонов – енциклопедист и бунтар, който написа „Сатанизъм Unlimited”: Не на общество от безполови, безрасови, безродни членове

В никакъв случай не съм расист, твърди създателят


Не желая да си представям подредено сякаш от единствено себе си анархокапиталистическо общество, формирано от трансхуманизирани безполови, безрасови, безродни и безмозъчни членове, които мъчно могат да бъдат наречени хора.

 28-3 Това декларира някогашният зам.-областен шеф на Велико Търново и енциклопедист Иван Спирдонов в книгата си “Сатанизъм Unlimited ”, която преди дни излезе от щемпел. В творбата си създателят прави разбор на актуалната реалност и рисува апокалиптична картина за бъдещето.

“Не желая и да си мисля по какъв начин в напълно обозримо бъдеще внуците ми може да са в компанията на същества, за които не знаят андроиди ли са, киборги, генномодифицирани организми, конструирани от нанороботи химери или мелези сред Homo Sapiens и свиня ”, акцентира Спирдонов.

За самия себе си споделя, че е бунтовник по душа.

“Усещам се българин и се дефинирам като “гюромихайловист ” – българският еквивалент на шовинист, защото българският воин Гюро Михайлов за мен е събрат по орис на французина Никола Шовен. Не съм професор или доцент в никой университет. Живял съм в два напълно разнообразни публични строя – социализъм и неолиберализъм – и емпирично мога да проучвам плюсовете и минусите и на единия, и на другия. Имал съм опция да видя действителния живот на белите хора в съвсем цяла Европа в първите две десетилетия на ХXI век. В книгата си съм споделил директните си усещания от тези пътувания ”, разкрива Иван Спирдонов.

Авторът е известна персона в остарялата столица. 51-годишният ерудиран мъж е с богата биография, има магистратури по история, география и стопанска система, деятел от Съюз на демократичните сили, участник в студентските стачки в зората на демокрацията, дълготраен публицист. За себе си споделя, че постоянно се е вълнувал от публичните проблеми, само че сега е надалеч от “безумната навалица ”. Неслучайно избрал стряскащо заглавие на книгата си, която подготвял с спирания съвсем 4 години.

 28-1 “Сатанизъм Unlimited ” значи неограничен, безграничен сатанизъм, нахлуване на сатаната и сатанисткото без съвсем никаква опция за тяхното въздържане. Озаглавих по този начин книгата си, тъй като все по-често не мога да си отговоря може ли живи хора с кръв във вените, Homo Sapiens, да са способни на толкоз низост, мизантропия и отвратителност? Възможно ли е човек – смъртен, тлеещ – човек от плът и кръв, да ненавижда толкоз доста ближните си, в случай че не е обладан от някаква в действителност зла мощ?

Знам, че пишейки за бяла раса незабавно могат да ми лепнат клишето “расист ”. Не съм подобен! ”, безапелационен е Спирдонов. Той споделя, че има вяра в съществуването на разнообразни човешки раси, които Бог е основал.

“Аз съм човек от бялата европеидна раса. Не съм чернокож, жълтокож или индианец, с цел да разбирам ориста им или да мога да разисквам общностното им бъдеще. Бялата раса е нашата цивилизационна общественост. Тя обгръща тези страни, чието население, към момента, в болшинството си има бяла кожа. В моето схващане това са народите, които към момента, най-малко на думи, изповядват вярата в триединството Бог-Отец, Бог-Син, Иисус Христос и Свети Дух. Това са белите християнски нации – католици, православни и всевъзможни типове протестанти. Към тази общественост прибавям белите атеисти и богоборци, дарвинисти, антифа, либерали, социалисти и анархисти. Деструкцията визира всички и ще е съдбовна за цялата общественост ”, разсъждава Иван Спирдонов.

Авторът прецизира, че в книгата си е синтезирал световната аномалия, в която са затворени актуалните хора. Спирдонов е уверен, че единствено слепец може да не вижда простата математическа сметка, при която след 20 години белите хора ще са малцинство в личните си национални страни, а на доста места, за жалост, ще бъдат малцинство в градовете и даже в личните си фамилии.

“Не единствено ще бъдем малцинство, а ще бъдем презряно малцинство ”, безапелационен е писателят.

Той планува, че в Западна Европа до 15-20 години няма да има страни, а доста огнища на цивилен войни, тъй като във Франция, Белгия, Холандия процесите на самоизтребление са необратими. Там просто няма бели деца и демографската злополука е забележима.

“До всичко това се е стигнало, тъй като белите народи и страни са под тоталната власт на англосаксонския хайлайф – система, наречена от създателя “британоварваризъм ”. Именно този хайлайф тотално се е поклонил на сатаната и по тази причина води цялата бяла раса към заличаване ”, добавя търновецът.

“Трудно е да схванеш кой какъв е. Няма естествени фамилии. Всички или не се женят или се женят единствено еднополово, както и с животни, здания, роботи, растения, виртуално, трансцендентно, сингуларно или групово…Няма естествени деца. Всички са получени по неестествен или полуизкуствен път, а част от тях са “произведени по поръчка ” с подбрани гени, размери, ДНК…

Спирдонов е уверен, че за доунищожение на белия човек ловко се употребяват и четирите типа демократизъм – политически, стопански, обществен и био и ги съпоставя с четиримата конници на Апокалипсиса, разказани в Новия завет – “Чумата, войната, гладът и гибелта ”.

Спирдонов приготвя и втора част на книгата, която ще е озаглавена “Оптимизъм unlimited – десатанизация, новите Нюрнбергски процеси, политиката на осемте “Д ” и триумфът на Отитопия ”. Книгата би трябвало да излезе до пролетта на идната година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР