В никакъв случай Борисов не е Страдивариус, в никакъв случай

...
В никакъв случай Борисов не е Страдивариус, в никакъв случай
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов не е „Страдивариус“ да спре тая тамбура Цецо, дето говори глупости по телевизията

В никакъв случай Борисов не е „ Страдивариус ”, никога не е и „ Казанлък ”. Да спре тая тамбура Цецо, дето приказва единствено нелепости по малкия екран, експресивно прикани Румен Петков от АБВ.

Очевидно е, че част от държанието на ГЕРБ се стимулира от устрема да бъде нападнат жестоко, несръчно и неуместно президентът Румен Радев, изясни в предаването „ Лице в лице ” по bTV  Петков във връзка изострения звук сред партията и президента.

Според него изборът на изтребители не бил работа на служебното държавно управление, само че това по думите му не е мотив да се нападна институция.

„ Гледах някои от депутатите на ГЕРБ, които поплюваха президента по малкия екран, жалост ми е за тях ”, сподели Румен Петков. „ За страдание, имаме народни представители, които в случай че влезе интелигентна мисъл в главата им, ще почине от самотност ”, добави той.

„ Делян Добрев, благия, го унищожиха. Какво значи: „ Не слизай от кораба, който ни води към Европа ”? Коя Европа – на баджанаците и шуренайките? Какво значи: Не даваме Делян. Кой го желае Делян, че да го дават, сподели ощеПетков.

Той даде образец за административен произвол със правосъдно решение от 13 март, като изясни, че става дума за невписването на бъдещето на „ Дунарит ”.

„ Правосъдният министър Цецка Цачева отраслово дава отговор за Агенцията по вписванията. За нея обикновено ли е 9 месеца да не се извършва правосъдно решение, което не предстои на обжалване ”, попита Петков.

„ Не споделям, че Борисов е съизвършител на тези хора, които пренебрегват съда и за които правовата страна не значи нищо, само че госпожа Цачева като отраслов министър би трябвало да следи този развой ”, посочи той.

„ За каква борба с корупция и правова страна приказваме, откакто държавната администрация погазва решенията на съда ”, означи Румен Петков.

„ Българският военно-промишлен комплекс има към милиард $ годишни контракти. Този милиард не ни би трябвало ли ”, попита още той.

„ Емко ” има вътрешен контракт с „ Кинтекс ”, вътрешните им права за произвеждане, превоз и търговия не са пипнати.„ Емко ” доставя стока на „ Кинтекс ” в Бургас и „ Кинтекс ” не я изнася, корабът стои 4 дни на пристанището. Държавната компания „ Кинтекс ” ще заплати за стоенето на този транспортен съд, ще заплати неустойката за неизпълнението на контракта и наема за това, че стоката стои на пристанището в Бургас. В същия миг друга частна компания изнася същата стока на „ Емко ” за друга страна ”, сподели още Румен Петков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР