В „Ничия земя” Даниела Тренчева продължава болезнения разказ за Екипът

...
В „Ничия земя” Даниела Тренчева продължава болезнения разказ за Екипът
Коментари Харесай

Зловещо! Пещерния човек е дяволът в човешки облик: Съжалявам, че не убих майка си и баща си

В „ Ничия земя” Даниела Тренчева продължава мъчителния роман за

Екипът на предаването води феновете там, където „ се раждат Дяволите “. Място, което не съществува на географска карта. Място, което е прикрито обратно във времето, в предишното, в детството.

Това е втората част на специфичния план, отдаден на серийните убийства, който екипът на „ Ничия земя “ осъществя благодарение на престъпния психолог Тодор Тодоров.

„ Някои от жертвите му не са получили своето отмъщение. Прави го забавен, че не се среща всеки ден подобен човек. Аз мисля, че той е дяволът”, разяснява Лещарски Тодоров.

Съжалявам, че не убих майка си и татко си, трябваше и двамата да ги очистя, признава с яд Лещарски. "Всички ме биеха и татко ми, и брат ми, и майка ми, само че нея обвинявам най-вече. Тя подкоросваше татко ми да ме бие, той не беше чак толкоз неприятен човек, само че ми вгорчи детството и поради него съм подобен. ", изяснява серийният палач.

Признава, че е изнасилил личната си майка: "Това изнасилването не е наказване. Това е облекчение за една жена. Коя жена не желае е...не!? ". Получава 18 години затвор за това закононарушение, остава зад решетките - 13.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР