В невероятен скандал се забърка общинският съветник в Созопол Илиян

...
В невероятен скандал се забърка общинският съветник в Созопол Илиян
Коментари Харесай

Супер скандал! Заловиха общински съветник да краде от баровска лимузина на „Какао бийч”

В необикновен скандал се забърка общинският консултант в Созопол Илиян Стефанов, написа " Флагман ", като се базира на чудесно осведомени източници. Парламентаристът е хванат да краде доста скъпа част от Ауди S8 на паркинга на Какао бийч по време на закриването на летния сезон.

36-годишният Стефанов, който си изкарва прехраната като треньор по битка в бургаското спортно учебно заведение „ Юрий Гагарин”, отмъкнал дистроника от скъпарската лимузина, която била благосъстоятелност на авторитетен предприемач в Слънчев бряг. На всичкото от горната страна се оказало, че двамата със Стефанов били положителни познати.

Общинският консултант бил издирен и хванат за негативно време от чиновници на РУ-Несебър. Първоначално той опитал да заблуди ченгетата, казвайки, че до момента в който давал назаден със собсветния си автомобил, блъснал Ауди-то, а частта паднала и той я прибрал с желанието след това да я върне на притежателя. След като обаче научил, че всичко било записано на камерите на близко заведение, си признал. Не е ясно дали Стефанов е знаел от чия кола краде.

Той е общински консултант втори мандат в Созопол. Негов татко е именитият бургаски герой Стефан Иванов, по прякор Чесъна. Той е международен вицешампион по битка, заслужил занаятчия на спорта и почетен жител на Бургас. Самият Илиян очевидно е наследил пристрастеността на татко си към спорта и от години основава първенци в „ Черноморец” и спортното учебно заведение.
Разследващите останали като гръмнати, откакто разбрали какво е направил видният възпитател. „ На това ли учи децата”, цъкали с език чиновниците на реда в локалния РУП.

Източници от ъндърграунда разкрили пред изданието, че новата мода измежду автоджамбазите е да се крадат тъкмо скъпи елементи от колите като дисктроника, който коствал към 7 000 лева След това бандитите се свързвали със притежателите и предложили да им ги върнат против откуп, в пъти по невисок от пазарната цена. Някой компании даже оферират специфични клетки и подсилване на модула против сходни нападения.
Дистроникът е част от системата за образован круиз-контрол и по функционалност прилича радар, който следи за дистанцията на автомобила с намиращото се пред него транспортно средство или различен обект.

С оглед на специалността и ситуацията в обществото на Илиян Стефанов той надали си изкарва прехраната с сходна незаконна активност. Засега остава мистерия за какво е протегнал ръка на скъпата лимузина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР