В неочакван шок изпадна Гала след десетилетия като водеща на

...
В неочакван шок изпадна Гала след десетилетия като водеща на
Коментари Харесай

Гала в шах и мат: Топ панелист хвърли ,,оставка“ в разгара на сезона след бесен скандал!

В непредвиден потрес изпадна Гала след десетилетия като водеща на „ На кафе “. Блондинката по този начин се беше сраснала с шефския стол в предаването, че с лекост „ колеше и бесеше “ наред, написа kliuki.bg. Най-малкият проблем за нея постоянно са били панелистите, за които плевенчанката считала, че би трябвало да са признателни за елементарно изкараните си възнаграждения.
Е, оказа се обаче, че някои от тях имат и темперамент, и „ топки “. Като Дарин Ангелов, който хвърли „ оставката “ си от предаването, предизвикан от наглостта и изборното отношение на Гала към него и останалите.
Източници от кухнята на медията разкриха, че двамата са имали парещ вербален дуел, част от който видяхме и ние в ефир. Тогава Гала включи любимката си Ася Енева от Дубай и съобщи, че мацката щяла да бъде командирована там известно време, с цел да предава всемирски репортажи.
Ясно е, че Асето е любимка на Гала от години и никой не знае на какво се дължи това. Дарин обаче се подразни и попита за какво него в никакъв случай не са го командировали в чужбина. Не получи отговор от Гала и попита отново, към този момент със сериозен звук.
Тогава Георги Блажев го бъзикна, че е по този начин, тъй като има представления, а Гала смръщено отсече, че не била в нея виновността. Е, става известно, че е точно в нея, а Дарин Ангелов й креснал да му търси заместител, тъй като повече няма да търпи такова отношение.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР