В него се казва, че работните места в бек офиса,

...
В него се казва, че работните места в бек офиса,
Коментари Харесай

AI „рискува до осем милиона загуби на работни места в Обединеното кралство, като най-тежко са засегнати нискоквалифицираните работници“, предупреждава докладът

В него се споделя, че работните места в бек офиса, началното равнище и работните места на ненапълно работно време са изложени на най-голям риск от спиране по време на тъй наречените -наречена първа вълна, като дамите и младежите са най-вероятно да бъдат наранени в следствие.

Анализът й обаче сподели, че колкото повече работодатели интегрират AI технологията в работните си процеси, до 59% от дилемите ще да бъдат наранени без интервенция на държавното управление, оставяйки нискоквалифицираните най-изложени.

Цифрата се равнява на 7,9 милиона длъжности, се споделя в отчета, добавяйки, че сходна смяна няма да обезпечи никаква изгода за брутния вътрешен артикул (БВП).

Авторите описаха това като „ най-лошия сюжет “.

Но те нарисуваха по-положителна картина за стопанската система и хората, в случай че преходът се ръководи дейно посредством индустриална тактика което слага акцент върху отбраната на основни човешки функционалности посредством контролиране и което има за цел да отключи вложения, изключително в образованието.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР