В неделя времето остава слънчево и топло. След обяд над

...
В неделя времето остава слънчево и топло. След обяд над
Коментари Харесай

И в неделя ще се радваме на топла и слънчева пролет

В неделя времето остава слънчево и топло . След обяд над североизточните региони ще е с краткотрайни нараствания на облачността, най-вече междинна и висока. Ще духа сдържан северозападен вятър, който бързо ще отслабне и в Източна България ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 17 и 22 градуса, в София - 19 градуса, по-ниски ще останат температурите по Черноморието.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Максималните температури ще са 13 и 16 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините също ще бъде слънчево и топло. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде 11 градуса, на 2000 метра - към 3 градуса.

В понеделник облачността ще се усили, вятърът ще е слаб от югозапад. Във вторник ще има забележителна облачност, на обособени места, основно в Южна България ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от запад. Температурите ще се покачат с градус-два.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР