В неделя сутринта израелската армия повтори призива си към жителите

...
В неделя сутринта израелската армия повтори призива си към жителите
Коментари Харесай

Израел отново с призив към Газа: Вървете на юг

В неделя сутринта израелската войска повтори апела си към жителите на линията Газа да се изтеглят в южната част на анклава .

" Нашата война не е против народа на Газа ", сподели представителят на армията Ричард Хехт във видео известие, оповестено в обществените медии.

Организация на обединените нации по-рано предизвести, че нареждането на цивилни от Газа да се изтеглят без опустошителни филантропични последствия би било невъзможна задача.

В същото време представителят на израелските сили за защита Джонатан Конрикус сподели пред CNN, че армията ще стартира " обилни военни интервенции " едвам откакто види, че цивилните са напуснали Газа.

" Много е значимо хората в Газа да знаят, че бяхме доста, доста великодушни с времето си. Дадохме задоволително предизвестия, изминаха повече от 25 часа... Не знам по какъв начин другояче да кажа, че в този момент е моментът да напуснат Газа ", добави Джонатан Конрикус. - Вземете си нещата и вървете на юг. Спасете живота си и не попадайте в клопката, който Хамас готви за вас. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР