В неделя ще гласуваме на поредни парламентарни избори - за

...
В неделя ще гласуваме на поредни парламентарни избори - за
Коментари Харесай

Вашият глас: Изборите и властта през погледа на един съдебен лекар

В неделя ще гласуваме на следващи парламентарни избори - за пети път единствено за последните две години. Ще се реши или ще се задълбочи политическата рецесия? Избирателите и техният избор ще дадат отговор на въпроса.

И довечера в рубриката " Вашият глас " даваме думата на вас, феновете. Днес ви срещаме с проф. Александър Александров, началник на Катедра по правосъдна медицина, МУ-София, който е един от дребното останали правосъдни лекари в България. Повечето са в пенсионна възраст.

Ето дисекцията на властта и държавността, която направи като гласоподавател.

" Хората са разнообразни, единствено на аутопсионната маса са идентични. Тогава към този момент всичко е завършило. Аутопсията е окончателната и последна диагноза. Като правосъдни лекари се сблъскаме с най-тъмната страна на живота ", споделя проф. Александров.

" Има доста аспекти във връзка с по този начин систематизираното блъскане за власт. Аз не постоянно мога да ги схвана тези хора, без значение от цената, която ще платят, значимото е да бъдат във властта, единствено и единствено да имат някакви дивиденти от това нещо. Толкова дълго време не може да се сформира твърдо държавно управление, което да поеме курса на нашата страна в позитивна посока. Това са тежки болестни процеси, дългогодишни. Всяко едно заболяване на даден орган е животозастрашаващо и може да докара до гибел, т.е. не може да се лекува единствено една част от страната, обещано министерство или дадена институция, би трябвало да се лекуват всички дружно ", споделя той.

Вижте повече във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР