В неделя ще бъде по-топло, с минимални температури над нулата

...
В неделя ще бъде по-топло, с минимални температури над нулата
Коментари Харесай

Времето Сега Е Ужасно, Но След Вторник Ще Ни Скове Същински Леден Пъкъл!

В неделя ще бъде по-топло, с минимални температури над нулата в по-голямата част от страната и дневни стойности от 8 до 14, 15 градуса. Денят ще стартира с незначителна облачност в централните и източни елементи, само че от запад облачността ще се усилва.

През по-голямата част от деня ще остане без превалявания. Привечер и през нощта против понеделник от югозапад ще стартират валежи, които ще обзет западните и централни елементи от страната.

В планините през почивните дни времето ще предлага относително положителни условия за това време на годината. Ще бъде по-често облачно, с повече слънце на изток. Сравнително меко време за тази част на годината, с позитивни нощни температури и дневни в събота на 1200 метра надморска височина до 5-6, а в неделя - към 8 градуса. Слаби валежи от дъжд са вероятни на запад в събота по здрач.

В понеделник ще бъде облачно. Ще бъде облачно, с спирания ще превалява дъжд. Минималните температури ще останат относително високи, а дневните ще са в интервала от 8 до 14 градуса. Все още ще духа вятър от юг, само че по-късно той ще отслабва и изначало на север, ще се появи и усилва подобен от североизток.

Във вторник дъждът ще минава в сняг, а в сряда сняг ще вали над цялата страна, с изключение на в югоизточните региони, където преваляванията към момента ще бъдат от дъжд.

Според моделните сюжети, от сряда нататък ще се откри зимно време, с негативни дневни температури на доста места в страната. Очаквайте ежедневните актуализации на прогнозите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР