В неделя, 2 октомври, беше представен първият официален портрет на

...
В неделя, 2 октомври, беше представен първият официален портрет на
Коментари Харесай

Напълно изключени от клана Уиндзор: Изненадващият отговор на Хари и Меган след официалната снимка на Чарлз III

В неделя, 2 октомври, беше показан първият формален портрет на Чарлз III с Кейт и Уилям. Ден след този алегоричен облик за английската монархия Меган Маркъл и принц Хари се появиха изненадващо.

Чарлз III в никакъв случай не е крил желанието си за по-строга монархия. И кралят преди малко го сподели на първия си формален портрет с наследниците си. Повече от три седмици след гибелта на Елизабет II кралят театралничи уединено с кралицата-консорт Камила Паркър-Боулс и принц Уилям и Кейт Мидълтън. Символично изображение, представляващо новото сърце на английската монархия. Облечени в черно, Чарлз, Камила, Кейт и Уилям се усмихват на камерата и стоят един до различен - знак, който потвърждава, че новият крал има цялостно доверие в своите наследници.

Но съгласно кралски специалист, изображението символизира и обстоятелството, че принц Хари и Меган Маркъл са изцяло изключени от клана Уиндзор. " Не може да е съвпадане, че тази фотография е направена, когато те към момента са били там, дни преди да се върнат вкъщи при децата си Арчи и Лилибет. Така че това явно е още един сигнал, че те в никакъв случай няма да намерят своето място в кралското семейство ", твърди Ричард Кей пред Daily Mail, съобщи dariknews..bg " В Съединени американски щати те са в центъра на личната си история. Но в Обединеното кралство има нов кралски ред, който се състои от четирима души, а не от шестима. Тази фотография потвърждава, че няма връщане обратно за двойката, която може да е била в епицентъра на кралското семейство, само че в този момент се намира в периферията ", счита специалистът.

Съвпадение или не, Меган Маркъл и принц Хари преди малко се появиха още веднъж. Ден след формалната фотография на Чарлз III и престолонаследниците преди малко бяха показани два нови портрета на Съсекс, направени от фотографа Мисан Хариман. Снимките са направени на 5 септември в Манчестър по време на срещата на върха " Един млад свят ". Двойката театралничи начело и отстрани, хванати ръка за ръка.

A new photograph of Harry and Meghan, taken ahead of the One Young World Summit in Manchester last month, has been released by their friend
— Lizzie Robinson (@LizzieITV)

На първото изображение те гледат в обектива, а на второто са отстрани и гледат право напред. Това са две невиждани до момента фотоси, оповестени ден след формалните портрети на краля и кралицата-консорт и на принца и принцесата на Уелс. Това е метод Хари и Меган да отвърнат на удара на Уиндзор и да покажат, че нямат потребност някой да написа бъдещето им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР