В неделя - 2 август, ще се проведат протести на

...
В неделя - 2 август, ще се проведат протести на
Коментари Харесай

Българи в чужбина излизат на протести в 15 града по света на 2 август

В неделя - 2 август, ще се проведат митинги на българи, които живеят в чужбина. Предвидено е митинги да има в 15 града в разнообразни страни.

Някои съпоставят ръководството на държавното управление на Бойко Борисов с раково образувание, сподели за БНР Мариана де Мео. "Ако ние в този момент не го изрежем, то плъзва на всички места и напълно няма да успеем ", уточни тя.

"Протестите на българите в чужбина не са проведени от политическа партия ", акцентира Мариана де Мео. "Най-хубавото във всичко е, че ние сме хора, от които половината са безпартийни, другата половина са партийни, трети са напълно други, въобще няма политическа партия, която е застанала сред нас. Толкова сме разнообразни като възраст и като разбирания, че няма накъде ", добави тя.

"Обединява ни желанието да изметем мафията от България ", разяснява нашата сънародничка, която живее във Виена.

"В един град бяха решили Наказателния кодекс да подарят на Бойко Борисов. Хората са доста изобретателни в чужбина. Те по някакъв метод ще покажат на градовете, където живеят, какви ужасни неща се случват в България. Това е едно съществено обръщение за света ", акцентира Мариана де Мео.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР