В неделя, 17 юли, от 21:00 ч. Пирин посреща ЦСКА

...
В неделя, 17 юли, от 21:00 ч. Пирин посреща ЦСКА
Коментари Харесай

Красимир Петров: Надявам се, че в неделя вечер публиката ще ни подкрепи

В неделя, 17 юли, от 21:00 ч. Пирин посреща ЦСКА 1948 в мач от 2-ия кръг на новия сезон в Първа лига.

Това е и първо домакинство за „ орлетата “, а информация за билетите може да намерите 

В първия кръг Пирин поведе в резултата против Локомотив (Пловдив) с гола на Станислав Костов, само че в последна сметка отстъпи с 1:2. Именно Костов ще е единственият отсъстващ от групата на наставника Красимир Петров за идния дуел, защото по време на въпросното посещение счупи ръката си.

Ето какво показа старши треньорът на Пирин пред www.fcpirin.com

„ Доволен съм от подготвителния развой през седмицата. Работихме върху подобрението на някои детайли и елементи, свързани най-много с тактическото ни държание на терена.

Надявам се, че ще покажем усъвършенстване спрямо демонстрираното в Пловдив преди седмица. Идеята ни е да играем добър футбол, да зарадваме нашите последователи. Сигурен съм, че те ще изпълнят стадиона и ще вдъхнат кураж на тима. Убеден съм, че тяхната помощ може да ни бъде доста скъпа. Това важи изключително за младите в нашия отбор. Всеки първи мач вкъщи носи огромна доза възторг, само че и малко напрежение. Това е обикновено. В последна сметка се надявам, че ще успеем да стигнем до първата ни победа за сезона.

ЦСКА 1948 направи доста добра подготовка. Това се видя, както по време на другарските срещи, по този начин и още в първия кръг, в който победи мощен тим като Левски. Това е първокласен отбор, воден от класен и умел треньор. Станислав Костов отпада от групата, разбрахте повода. Имаме и добра вест. Иван Тасев тренира от два дни с тима и има възможност да попадне в разширения състав. Но дали това ще се случи ще преценим в допълнение дружно с медицинския щаб и моите сътрудници от треньорския екип “, съобщи Петров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР