В не малка степен моето отношение към министъра на вътрешните

...
В не малка степен моето отношение към министъра на вътрешните
Коментари Харесай

Премиерът: Отношението ми към вътрешния министър ще се определи от това как ще реагира на сигналите за полицейско насилие

" В не дребна степен моето отношение към министъра на вътрешните работи ще се дефинира от това по какъв начин той ще оцени и ще реагира на сигналите за полицейско принуждение, които видяхме всички ", съобщи в Благоевград министър председателят Николай Денков по отношение на митинга пред Националния стадион " Васил Левски " в четвъртък.

По думите му е недопустимо служители на реда в центъра на София да работят по този метод с протестиращите.

" Огромното мнозинство от служителите на реда действаха както би трябвало, без да ползват принуждение и им благодаря, само че тези, които прилагаха принуждение, би трябвало да бъдат разследвани и осъдени ", добави Николай Денков.

В петък " Продължаваме промяната " - " Демократична България " желаеха оставката на вътрешния министър Калин Стоянов поради ескалацията на напрежението по време на митинга против управлението на Българския футболен съюз.

В изказване в Министерския съвет Денков съобщи, че вижда " избрана несъответстваща оценка на ситуацията от страна на министъра на вътрешните работи ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР