В най-интересния двубой от втория кръг при жените в Индиън

...
В най-интересния двубой от втория кръг при жените в Индиън
Коментари Харесай

Серина Уилямс спечели битката с Виктория Азаренка в Индиън Уелс

В най-интересния дуел от втория кръг при дамите в Индиън Уелс Серина Уилямс надви над Виктория Азаренка, като това беше борба сред две някогашни лидерки в международната класация. След като изкуственото осветяване бе пуснато, Уилямс изпрати 39 печеливши удара в полето на Азаренка и завоюва със 7:5, 6:3 повторението на финала в шампионата от 2016 година, когато победител бе тенисистката от Беларус.

" Наистина я обичам, тя е моя доста добра другарка. Тя също е майка и някогашна номер 1 в света, каквато съм и аз. Трудно е да се играе против някого, с който съм толкоз близка, само че също по този начин е забавно ", съобщи Уилямс след мача.
.@serenawilliams emerges in an incredible second round battle at the @BNPPARIBASOPEN over Azarenka, 7-5, 6-3!

Did it have to end? pic.twitter.com/QsqCltlsMG
— WTA (@WTA) March 9, 2019 Следващата съперничка на американката ще бъде Гарбине Мугуруса, откакто поставената под номер 20 испанка се наложи над Лорън Дейвис с 6:1, 6:3. Дженифър Брейди пък надделя Каролине Гарсия с 6:3, 3:6, 6:0 и се класира за третия кръг, където ще срещне Аш Барти. Тя в профил Татяна Мария с 6:4, 6:4. Чехкинята Маркета Вондрушова победи с 6:2, 6:1 Дария Касаткина, с което миналогодишната финалистка най-вероятно ще загуби мястото си в топ 20 на женската класация. Поставената под номер 2 Симона Халеп, Елена Остапенко, Джоана Конта, Елизе Мертенс и 18-годишната Бианка Андреску също се класираха за третия кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР