В най-големия град на Ню Джърси бик се озовал на

...
В най-големия град на Ню Джърси бик се озовал на
Коментари Харесай

Бик спря движението на влаковете в Ню Джърси

В най-големия град на Ню Джърси бик се озовал на влаковите релси и затрудни железопътния трафик за известно време, преди да бъде хванат, заяви.

Бикът стоял на релсите на гара Нюарк, което провокирало реакция от страна на управляващите и задържало придвижването на влаковете сред гарите Ню Джърси и Ню Йорк за близо час.

A bull on the loose running on the New Jersey Transit train tracks in Newark has been safely captured

— philip lewis (@Phil_Lewis_)

В последна сметка служителите на реда притиснали животното в ограден сектор на към 4,8 км от гарата, се показва в изказване на шефа на службата за социална сигурност в Нюарк Фриц Фраге. Бикът ще бъде изпратен в локален подслон за животни, излиза наяве от известието.

A runaway bull was spotted trotting up and down the train tracks at Newark Penn Station in New Jersey before it was safely captured on Thursday.
— ABC7 News (@abc7newsbayarea)

Това не е първият случай, в който бик се разхожда свободно в Нюарк.

Un-BULL-ievable ⁣

Earlier today, a bull entered Newark Penn Station via track 2. New Jersey Transit Police Officers helped to clear commuters to safety and assisted in rounding up the beefy trespasser. ⁣

To help safely contain the bull and…
— NJ TRANSIT POLICE (@NJTransitPolice)

През 2006 година на управляващите са били нужни 10 часа, с цел да заловят бик, който се разхождал из града, съгласно NBC News. Две години преди този момент бик е избягал от касапница и се е скитал из Нюарк, преди да бъде хванат, оповестява NBC.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР