В навечерието на Световното по футбол в Русия спортният сайт

...
В навечерието на Световното по футбол в Русия спортният сайт
Коментари Харесай

Gong.bg се готви за Световното в Русия с турнир по джага

В навечерието на Световното по футбол в Русия спортният уебсайт провежда първия си шампионат по джага за най-запалените футболни почитатели. Той ще се организира на 2 юни от 11 часа до Лятна сцена в парк Борисова градина в София. С „ Турнир по джага на ” ентусиастите ще могат публично да „ загреят “ преди старта на най-очакваното спортно събитие това лято. Най-добрите играчи в шампионата ще завоюват огромната премия - пътешестване до Русия и посещаване на един от мачовете от квалификациите за Световното. Всички участниците в шампионата ще получат подарък - абонамент за платформата.

„ Турнир по джага на ” се организира в границите на годишната самодейност „ България спортува 2018 “, която Gong.bg поддържа.

Турнирът е отворен за фенове , а в него могат да се включат тимове от по двама души, като огромната премия е за тима, който е отбелязал максимален брой точки по време на мачовете от всички кръгове денем. Съвсем скоро онлайн ще стартира записване за тези, които биха желали да вземат участие дружно със своя тим в борбата за купата на. Жребий сред всички записали се ще дефинира финалния състав на играчите, а за присъединяване се позволяват единствено лица, навършили пълноправие.

В „ Турнир по джага на ” ни чакат още изненади и специфични звездни посетители . Водещ на събитието ще бъде артистът и ефирен водещ Павел Владимиров.

Веднага след шампионата, на 3 юни, джага зоната на в Борисовата градина ще бъде отворена за всички, които желаят да вземат първите си уроци по джага или да поиграят с другари. Специални брандирани дарове ще зарадват посетителите на 2 и 3 юни по време на събитието.

Скоро всички почитатели на футбола ще могат да проследят най-актуалното от света на Мондиал 2018 в специфичната страница, която екипът на ще приготви за Световното в Русия. Там потребителите ще могат да намерят стратегия на мачовете, резултати, вести, любопитна информация, фотоси, видео и още други забавни материали, свързани с Мондиал 2018.

„ Турнир по джага на ” – 2 юни, Борисова градина, Лятна сценаСпорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР