В навечерието на Мотосезон 2024“, от ОДМВР-Перник проведоха превантивните инициативи

...
В навечерието на Мотосезон 2024“, от ОДМВР-Перник проведоха превантивните инициативи
Коментари Харесай

Преди „Мотосезон 2024“: ОДМВР-Перник с превантивни инициативи

В навечерието на „ Мотосезон 2024 “ , от ОДМВР-Перник организираха превантивните начинания под мотото „ Погледни в огледалото “ и „ Спаси моторист “.

Инициативата е на управлението на регионалната дирекция след извършена среща с представители на мотоклубове от района . Днес доброволци на Младежката организация на БЧК и чиновници от бранш „ Пътна полиция “ раздаваха флаери с мотото на самодейността. Младите червенокръстци призоваваха водачите на моторни транспортни средства да съблюдават разпоредбите за придвижване, да бъдат деликатни и толерантни към всички участници в придвижването.

Началникът на отдел „ Охранителна полиция “ комисар Йордан Дундаков също взе присъединяване в самодейността и моли за взаимно почитание на пътя и дисциплинираност.

„ Ако пернишките мотоклубове вземат участие проведено в откриването на новия мотосезон в столицата на 6 април, ние имаме подготвеност да ги ескортираме “, съобщи комисар Дундаков по време на профилираната полицейска интервенция по метода на „ Широкообхватния надзор “.

Акцията ще завърши в края на деня и с изключение на засиления надзор, ще доминира и превантивния детайл, като част от цялостната визия на дирекцията за запазване живота и здравето на участниците в придвижването.

Над 200 флаера ще бъдат раздадени в първия ден на акцията, която ще продължи през целия сезон.

20 000 мотора се чакат за откриването на мотосезона в София

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР