В навечерието на коледните празници Община Габрово организира събитие, наречено

...
В навечерието на коледните празници Община Габрово организира събитие, наречено
Коментари Харесай

Община Габрово награждава най-оригиналното детско послание до Дядо Коледа

В навечерието на коледните празници Община Габрово провежда събитие, наречено „ Малки Коледни НаСладки “, което ще се организира на 16 декември от 11:00 часа в зала „ Възраждане “. Изпълнено с ведро въодушевление, коледна музика и мирис на благоуханен чай, „ Малки коледни НаСладки “ ще предложи занимания за всички, които желаят да се включат в сътворяване на коледни чудеса.

Програмата стартира с анимационни филмчета за най-малките, а по-късно, от 12:00 часа, са планувани няколко модула за развлечение и творчество. Децата ще имат опция да чуят забавни приказки и истории от Коледната нощ или да създадат коледна декорация от хартия и памук, а единственото по рода си ЕКО коледно дърво от кашони ще заблести във фоайето на зала „ Възраждане “ в края на събитието.

Вероятно всяко дете към този момент е написало своето писмо с стремежи до Дядо Коледа, по тази причина по време на „ Малки Коледни НаСладки “ малчуганите и техните родители ще могат да напишат писмо, в което да насочат своите пожелания към Дядо Коледа – дали да бъде здрав и благополучен или пък да има нова навигация и повече джуджета. Най-искрените, забавни и атрактивни послания до положителния дъртак ще бъдат отличен след гласоподаване във Facebook страницата на Община Габрово.

Специална част от програмата е състезанието за „ Най-коледни наСладки “, който стартира в 15:00 часа. В предизвикването могат да се включат всички, дребни и огромни, които умеят да подготвят сладкиши. Важно изискване е сладките да са домашно приготвени и донесени в подобаващ съд, а презентацията им да е с коледна визия. След оценка от авторитетно жури, най-хубавите кулинарни произведения ще получат премия.

На финала на „ Малки Коледни НаСладки “, в късния съботен следобяд, габровци ще похапнат вкусни сладки с благоуханен чай и ще си пожелаят топлината и уюта на идните празници да се пренесат и през цялата идваща нова година.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР