В навечерието на Коледните и Новогодишни празници при проверки в

...
В навечерието на Коледните и Новогодишни празници при проверки в
Коментари Харесай

Да удариш кьоравото по празниците: Хванаха фирма в Пазарджик да съхранява месо с изтекъл срок

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници при инспекции в комерсиалната мрежа осъществявани от чиновниците от бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик дружно с представители на Дирекция „ Инспекция по труда “ и Областна дирекция „ Безопасност на храните “ в регионалния град бяха установени няколко нарушавания.

По време на инспекциите, в склад на частна в са открити количества от и месни артикули с изминал период на валидност. Намерени са и разфасовки с нарушена опаковка и етикетировка в хладилните камери. Количествата са разказани от инспекторите от ОДБХ, наложена им е забрана и ще бъдат предадени на екарисаж за заличаване.
свързани новини4947на 26.08.202018300на 17.01.2018
Трудовите инспектори са открили на територията на компанията трима служащи без трудови контракти. В склад за хранителни артикули на друга проверяващите се натъкнали на безалкохолни питиета без етикет на български език. Напитките също ще бъдат предадени за заличаване. За откритите нередности са формирани констативни протоколи, а в по-късен стадий следва и сформиране на актове за откритите нарушавания. Интензивните инспекции не престават и към сегашния миг.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР