В навечерието на коледните и новогодишни България Еър увеличава честота

...
В навечерието на коледните и новогодишни България Еър увеличава честота
Коментари Харесай

„България Еър“ с допълнителни полети по линията София – Варна за празниците

В навечерието на коледните и новогодишни „ България Еър " усилва периодичност на вътрешните си полети по линията София - Варна, с които дава опция на пасажерите да прекарат вълнуващите празници със своите близки, семейство и другари.

С въвеждането на спомагателните полети от София до Варна и назад през декември клиентите на самолетната компания могат да летят до 3 пъти дневно до морската столица и имат повече комфортни варианти за пътешестване преди празниците като избегнат и засиления трафик по пътищата. Пътниците могат да пътуват удобно към своята дестинация или да се приберат у дома за празниците по-бързо и комфортно със аероплан на националния транспортьор.

Авиокомпанията предлага спомагателни варианти за пътешестване до Варна на 15 декември /петък/ с потегляне в 17:10 часа от София и връщане от Варна в 18:40 часа, както и на 16 декември /събота/ от 16:00 часа от София и противоположен полет в 17:30 часа от Варна до столицата.

Пасажерите ще могат да се възползват и от спомагателния вечерен полет преди празниците на 17 декември /неделя/, излитащ от летище София в 20:00 часа, като връщането от морската столица е в 21:30 часа.

На 23 декември (събота) в последния ден преди Бъдни вечер българите могат да пътуват сред София и Варна с два спомагателни полета, като по този начин полетите стават общо 3 за деня. Часовете на политане от София са следобед в 15:00 часа, по здрач в 18:50 часа, както и последния вечерен полет в 20:00 часа.

Всеки закупен билет до морската столица в икономична класа включва 10 кг. ръчен багаж, дамска чанта или преносим компютър, безвъзмездни питиета, вода и шоколадче на борда, както и безвъзмезден check-in. Пътниците на „ България Еър " имат опцията да летят по линията София - Варна - София с „ новите криле " на самолетната компания - удобните и съвременни самолети от последно потомство Еърбъс А220.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР