В Национална футболна база Бояна“ бе изтеглен жребият за четвъртфиналната

...
В Национална футболна база Бояна“ бе изтеглен жребият за четвъртфиналната
Коментари Харесай

Лудогорец и ЦСКА-София се изправят срещу варненски тимове за Купата на България по футбол

 Efbet Article Horizontal 1180X300
В Национална футболна база „ Бояна “ бе изтеглен жребият за четвъртфиналната фаза на Купата на България, сезон 2022/2023 година В наличието на президента на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов и секретаря на Спортно-техническата комисия към БФС Неделчо Михайлов, осемте спечелили от предходния кръг научиха противниците си за конфликтите при започване на април следващата година. Информацията е от уеб страницата на Българския футболен съюз.

 

Ето и цялостния чоп:

Локомотив (София) – Славия

Лудогорец – Спартак (Варна)

Арда – ЦСКА 1948

ЦСКА-София – Черно море

Победителите ще бъдат излъчени в една среща, като домакини са посочените преди всичко тимове. Мачовете ще се изиграят в интервала 4-6 апруил 2023 година

 

Преди Аржентина – Хърватия: „ Гаучосите “ са с съвсем 300 млн. евро по-скъпи

Националният тим на Аржентина е оценен на 645 милиона евро, с съвсем 300 милиона повече от Хърватия, сочат данни на портала Transfermarkt. Двата отбора излизат на следващия ден вечер в спор за място на финала на международното състезание в Катар.

Най-скъпият състезател в съблекалнята на " гаучосите " е нападателят на " Интер " Лаутаро Мартинес - 75 милиона евро. Защитникът на " Тотнъм " Кристиан Ромеро коства 55 милиона евро, а Лионел Меси и бранителят на " Манчестър Юнайтед " Лисандро Мартинес - са оценени на по 50 милиона евро.

Хърватската селекция коства 377 милиона евро. Най-скъп при " ватрените " е Йошко Гвардиол, който към този момент коства над 60 милиона евро. Следват го Матео Ковачич (40), Марсело Брозович (35), Марио Пашалич (25), Ловро Майер (22), Никола Влашич (20), Борна Соса (20) и други

Рилски състезател - Шумен 103:71: Девети следващ триумф за отбора от Самоков

Шумен съумя да покаже зъби и записа впечатляващо показване в първата четвърт при гостуването си на Рилски състезател в мач от 10-и кръг на НБЛ.

Шуменци завоюваха първата част с 33:24, само че по-късно, във втората и третата четвърт вкараха едвам 35 точки и разрешиха на водача в класирането да запише девети следващ триумф в лигата и да остане съвършен на върха. В последна сметка Рилски състезател завоюва със 103:71. За Шумен това е седма загуба, като отборът има и две победи.

Страхотен мач за спечелилите изигра капитанът им Чавдар Костов. За малко повече от 22 минути гардът наниза 30 точки и записа коефициент на потребно деяние 39, като пропусна едвам две от стрелбите си. С 14 точки се отличи Крис Минков, 13 добави Димаджо Уигинс, а по 11 – Васил Попов и Еван Бати. 10 асистенции пък направи Деян Карамфилов.

За шуменци някогашният състезател на Рилски състезател Николай Георгиев вкара 22 точки, със 17 се включи Георги Кендеров, а 14 вкара Майк Аденунми.

Локомотив (Новосибирск) - Сургут 3:2: Пламен Константинов означи мач №300 отпред на съветския отбор

Селекционерът на българските волейболни национали Пламен Константинов означи с трагичен триумф своя мач №300 като треньор на съветския " Локомотив " Новосибирск.

В среща от 12-ия кръг отборът му се наложи с 3:2 (17, -23, 14, -24, 11) над гостуващия " Газпром-Югра " Сургут. Отборът на българина се намира на 5-та позиция във краткотрайното класиране с актив от 22 точки след 8 триумфа и 4 провали.

Преди дуела Константинов бе почетен за юбилея и с букет и фланелка в рамка с броя на мачовете и името му. След края на мача почитателите на " железничарите " подариха на българския треньор торта с надпис 300.

Константинов пое съветския отбор през 2016 година, а преди две години завоюва купата на Русия - първа в историята на клуба.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР