В наши дни качеството на месото на рафтовете на магазините

...
В наши дни качеството на месото на рафтовете на магазините
Коментари Харесай

Как да изчистим месото от химикали преди готвене

В наши дни качеството на месото на рафтовете на магазините е под въпрос. Изглежда, че всички части са много апетитни, само че изборът на същински верния артикул е много сложен.

Животните постоянно се хранят с всевъзможни стимуланти на растежа, които, несъмнено, остават в месото. Въпреки това е много елементарно да се обезвреждат антибиотиците в продукта, доколкото е допустимо. Материалът Rambler съдържа препоръки по какъв начин да извършите това вкъщи.

Първо измиваме месото в студена течаща вода, след което го прехвърляме в дълбока купа. Напълнете с разтвор от вода и сол (разтворете 40 грама едра сол в 2 литра вода), тъй че течността изцяло да покрие частите месо. Оставете при стайна температура за 1 час.

След това време изцедете разтвора, изплакнете месото още веднъж със студена вода и го напълнете с прясно подготвен физиологичен разтвор. Оставяме за още 1 час.

Отново изплакнете месото, поставете го в тенджера, напълнете го със студена вода (течността би трябвало да покрие продукта с към 2 см). Поставяме тенджера с месо на мощен огън и оставяме водата да заври, оставяме за 1 минута и махаме от котлона.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР