В Народното събрание се провежда спешна лидерска среща между Продължаваме

...
В Народното събрание се провежда спешна лидерска среща между Продължаваме
Коментари Харесай

ПП-ДБ и ГЕРБ на спешна лидерска среща. Опитват се да договорят споразумение, без значение какво му е заглавието


В Народното събрание се организира незабавна лидерска среща сред „ Продължаваме промяната -Демократична България “ и ГЕРБ -СДС.

Целта е да се реализира единодушие за документа, под който водачите да се подпишат, с цел да договорят постоянна парламентарна поддръжка за държавното управление „ Денков-Габриел “.

От страна на ПП-ДБ вземат участие министър председателят Николай Денков, финансовият министър Асен Василев и съпредседателят на Демократична България Христо Иванов. От ГЕРБ на срещата са Бойко Борисов и Десислава Атанасова, дружно с вицепремиера Мария Габриел. Кирил Петков отсъства, тъй като бил на отмора.

Христо Иванов разяснява на влизане, че документът би трябвало да урежда взаимоотношението сред двете обединения, а заглавието му не е значимо:

Трябва да се даде явен отговор на въпроса. Ето, в този момент имаше една цяла поредност задължения, ясно поета взаимна и ангажираща законодателна стратегия. Имаме ли уговорката да я изпълняваме дружно като част от общо болшинство и по този начин нататък. Така че дано да забележим какво и сътрудниците от ГЕРБ имат мислено като документ. Със сигурност това, което би трябвало, е да си доясним взаимните задължения и упования, с цел да може да работи държавното управление “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР