В Народното събрание ежедневно депутатките от почти всички политически партии

...
В Народното събрание ежедневно депутатките от почти всички политически партии
Коментари Харесай

Кои депутатки идват в парламента като на ревю, вижте скъпите им чанти и обувки

В Народното събрание всекидневно депутатките от съвсем всички политически партии разхождат чанти и аксесоари за хиляди левове на популярни международни марки

Насред беднотията и хвърчащите в космоса цени, новата партида национални представителки показват парижански изискан и разкош в Народното събрание. В Народното събрание всекидневно депутатките от съвсем всички политически партии разхождат чанти и аксесоари за хиляди левове на популярни международни марки. Кулоарите са се трансформирали в сцена на суетата, а дамите се борят настойчиво коя ще се окичи с купата „ Мис парламент “. Въпреки че внимателно се пробват да прикриват от камерите крещящите табели с имената на марките, които красят дамските им чанти, по-наблюдателните консуматори на обществените мрежи съумяха да ги разконспирират, написа вестник Ретро.

Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова в последно време изневерява на обичания си бранд „ Фурла “ и носи чанти на друга италиански марка – „ Балдинини “. Техните модели не падат под 800 лв. и най-често се създават от еленска кожа. Защитничката на бедните и онеправданите Корнелия Нинова също компенсира евтините костюми, с които се появява, с по-скъпи аксесоари. Освен марковите бижута и рамки за очила, които сменя всекидневно съгласно тоалета, тя също бе засечена да разнася в Народното събрание италианска чанта „ Фурла “ в синьо за 700 лв., въпреки тя да не е измежду новите ѝ придобивки и да я има от много време.

Със жанр продължава да свети и Екатерина Захариева, която е пословична с манията си да пазари маркови тоалети, като необикновен афинитет има към дизайнерката Елизабета Франки. Безспорно обаче за най-красива измежду депутатките мълчешком бе оповестена Славена Точева от ГЕРБ, която в първия си работен ден събра погледите на целия парламент с гръмък бял тоалет и маркова чанта в синьо за 1400 лв. на обичаната от дамите в политиката дизайнерска къща „ Фурла “.

Ангелите на Кирил Петков, както са известни депутатките от „ Продължаваме промяната “, също са любителки на скъпите фешън изкушения. Врачанката Деница Симеонова, която е посочена за една от персоналните фаворитки на Петков, носи на ръката си безусловно всеки ден гривна за над 1000 лв. на известната марка „ Пандора “. Калина Константинова пък неколкократно е забелязвана да разхожда в Народното събрание сака, въодушевени от дизайнерка №1 в модата – Коко Шанел.
 Сочената за най-красива депутатка от ГЕРБ Славена Точева дефилира по жълтите павета с чанта за 1400 лв.
   Депутатката от ГЕРБ Росица Кирова върви на работа с раница, само че на дизайнера Валентино, чиито цени са по 1900 лева  Чанта за съвсем всеки костюм има шефката на Българска социалистическа партия, която обича моделите на „ Фурла “ за по 700 лв. бройката  Острието на ГЕРБ Десислава Атанасова колекционира маркови чанти. Последната ѝ облага е на италианската марка „ Балдинини “ за над 800 лева
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР