В надпревара за вниманието на клиентите компаниите предлагат все по-интересни

...
В надпревара за вниманието на клиентите компаниите предлагат все по-интересни
Коментари Харесай

Слушалките, с които няма да останете незабелязани

В конкуренция за вниманието на клиентите фирмите оферират все по-интересни и високотехнологични артикули, с които да се откроят на пазара. Но Huawei несъмнено съумя да изненада аудиторията, представяйки първокласните слушалки, чийто дизайн е решен под формата на червило - кейсът е лъскаво черен със златист кант, а самите слушалки са яркочервени. Истинско украшение за всяка дама, която желае да бъде друга. Кутийката от неръждаема стомана с височина 70 мм и ширина 27,4 мм тежи единствено 93 грама дружно със слушалките – малко повече от общоприета гилза с червило.



HUAWEI FreeBuds Lipstick интелигентно разпознава формата на вашето ухо и неповторимия ви жанр на носене. Ето за какво слушалката няма да падне от ухото ви даже по време на заниманията ви във фитнеса. А персонализираният резултат за шумопотискане понижава шумовете от околната среда и можете да се насладите оптимално на звука, без значение къде се намирате.

Слушалките се ръководят елементарно - докоснете два пъти за прекъсване, стартиране или приемане на диалог, а звукът можете да регулирате посредством превъртане.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР