В началото на юли Нов Театър НДК открива своята Лятна

...
В началото на юли Нов Театър НДК открива своята Лятна
Коментари Харесай

Нов Театър НДК открива своята Лятна сцена

В началото на юли " Нов Театър " НДК открива своята Лятна сцена (300 седящи места) със съдействието и поддръжката на Столичната община и Министерството на културата.    
Любителите на театралното и музикалното изкуство ще бъдат зарадвани с една вълнуваща опция на културния живот в София. Известни създатели - артисти, режисьори и драматурзи, както и проспериращи и амбициозни млади гении, сплотяват напъните си в основаването на Летен театрално-музикален фестивал " Под звездите ". Ще можем да гледаме " Война за мир " по текстове от " Великият деспот ", " Тънка алена линия " и " На Западния фронт нищо ново ", да чуем онлайн група " Терпентина " с присъединяване на артиста Иван Юруков, да се насладим на чудесната атмосфера в джаз операта от Любомир Денев " Вечеря в Манхатън " с режисьор Бойко Илиев, чийто втори театър на фестивала е историята за певицата Леа Иванова - " Седемте живота на Леа " от Роси Русева. Театрално-музикалният род е показан и от " Кекс вместо с...екс " по текстове на Роси Русева и " Част от сбирка " по текстове на Димитър Воев, а за феновете на моноспектаклите на сцената ще се превъплъти Яна Огнянова в " Жената е необичайно животно " от Здрава Каменова. 
Част от спектаклите са с вход свободен. Представленията и музикалните концерти са от 21,30 ч. Пълната стратегия за фестивала може да се откри на http://newtheatre.bg/>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР