В началото на януари всеки от нас си поставя някои

...
В началото на януари всеки от нас си поставя някои
Коментари Харесай

Криско е готов за промяна! В Instagram се закани за голяма стъпка, но изненадата дойде в коментарите

В началото на януари всеки от нас си слага някои цели за #NewYearNewMe. Това най-често са диети, тренировки, прочетени книги, езикови курсове. Е, Криско също има нова цел и тя е промяна.

Не, не става въпрос за *онази* промяна със Сами Хосни, която по този начин и не се реализира макар всички старания. Става въпрос за една много по-бърза такава - тази в стила.

Виж още: Все едно си ядеш кучето: Кристиан Костов стопира месото! Певецът обаче е търпелив

В поредност от фотоси Криско сподели тотално нова визия - той е в костюм и с вратовръзка. И тъкмо бяхме решили, че става въпрос за фотосесия за някой бранд, а то се оказа Кристо просто дава поръчка за #NewMe. 

" Когато детето се учи да върви и падне 50 пъти... То в никакъв случай не си споделя: " Може би не съм роден за това ", написа пък под други фотоси с костюм, като единия от хаштаговете е #LetsDoSomeBusinessTogether.

Виж още: Неочаквано другарство: Племеницата на Галена в звездна компания за имения си ден 

Какъв ще е новият бизнес на Криско, рапърът не споделя, само че прави усещане, че под една от новите фотоси емоджи сърце е оставила като коментар Цвети. За двамата дълго време се пишеше, че са се разделили, като за слуховете значителен принос имат и те. Цвети и Криско към този момент не разгласяват общи фотоси, а някогашната стюардеса загатна, че предходната година е била една от най-тежките ѝ в живота. 

Изображение: https://www.instagram.com/kriskobeats/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР