В началото на седмицата ви показахме клип, на който се

...
В началото на седмицата ви показахме клип, на който се
Коментари Харесай

Бащата, дал шише бира на детето си: Вътре имаше само пяна

В началото на седмицата ви показахме клип, на който се вижда по какъв начин невръстно дете пие от бирена бутилка и прави странни придвижвания, като наподобява леко замаяно. Два дни по-късно бащата на момчето беше арестуван, оповестява NOVA.

„ Майка ми му даде празно шише. Вътре има единствено пяна ”, споделя бащата на детето Иван Николов. „ Шишето беше празно до мен. Сипах му лимонада. Взех детето да си играе, с цел да си вършим подбив. Като чува музика и по този начин играе ”, споделя бабата Мария.

Съседи споделят, че Иван си гледа добре децата. " Ходят на учебно заведение и на детска градина. Децата постоянно са облечени, в никакъв случай не са оставяни гладни ", споделят още съседи.

„ Дали родителите са показали безнаказаност или немарливост, за това е формирано досъдебно произвеждане, обект на следствие от други органи. Ние ще използван целия инструментариум, който ни разрешава закона. Трябва да подадем ръка на това семейство.

Трябва да ги научим по какъв начин да бъдат виновни родители, загрижени, да образоват децата си. Те са обект на обществено подкрепяне. Нямаме сигнали за неглижиране на децата. Условията са прилични ”, съобщи Галя Николова, шеф отдел " Закрила на детето " -Правец. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР