В началото на седмицата Кейт Мидълтън най-накрая се прибра у

...
В началото на седмицата Кейт Мидълтън най-накрая се прибра у
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън най-накрая се прибра у дома, лекарите не й позволяват да стане от леглото

В началото на седмицата Кейт Мидълтън най-сетне се прибра вкъщи след двуседмичен престой в частна болница в Лондон, където претърпя комплицирана коремна интервенция.

 

Дворецът по този начин и не разгласи формалната причина за хоспитализацията й, а загрижените почитатели на кралското семейство не стопират да вършат догатки какво тъкмо се е случило с принцесата.

 

Мидълтън към този момент е във вила " Аделаида ", а упованията са да се върне към кралските си отговорности не по-рано от пролетта. Докато Катрин се оправи, всички грижи по трите им деца ще бъдат поети от брачна половинка й принц Уилям.

 

Лекарите са дали строги наставления на принцесата и не й разрешават да става от леглото. А специалисти обезпокоеното означават, че престоят във вила " Аделаида " надали ще помогне на Мидълтън да се възвърне допустимо най-бързо.

 

Принцесата на Уелс прекара две седмици в лондонската клиника в Мерилебоун, където претърпя сполучлива коремна интервенция. Сега Кейт се върна в Уиндзор и се възвръща в компанията на своя брачен партньор принц Уилям. Въпреки това, принцесата на Уелс занапред ще би трябвало да се връща към естествения си живот. Изявление от двореца Кенсингтън, оповестено след завръщането й, гласи: " Въз основа на актуалните медицински препоръки, тя надали ще се върне към публичните си отговорности преди Великден “.

Изглежда обаче, че възобновяване на Кейт може да отнеме още повече време. В изявление за списание Hello, специалистът по коремна хирургия Шашанк Гурджар изясни, че здравословните проблеми на Кейт са по-сложни, в сравнение с може да наподобяват. Медицинският експерт сподели: " При огромни рани ние зашиваме корема дружно и шевът е предопределен да стои шест до девет месеца. Сега като си е у дома, тя в действителност би трябвало да разчита на членовете на фамилията си и на всеки, който е в близост “.

Здравословните проблеми на Кейт идват в миг на тестване за кралското семейство. Крал Чарлз е диагностиран с рак и краткотрайно се отдръпва от кралските си отговорности.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР