В началото на отминаващата седмица Кейт Мидълтън беше изписана от

...
В началото на отминаващата седмица Кейт Мидълтън беше изписана от
Коментари Харесай

Защо децата на Кейт Мидълтън не я посетиха в болницата

В началото на отминаващата седмица Кейт Мидълтън беше изписана от болничното заведение London Clinic, където лежа близо две седмици след интервенция в коремната област. Самата процедура, както и престоят й там, бяха обхванати в тайнственост.
 Кейт Мидълтън и изписването на принцесата от болница след коремната интервенция
Кейт Мидълтън най-сетне вкъщи

Принцесата е изписана от болница

Така и не стана ясно от какво тъкмо се е оперирала принцесата на Уелс, а от персоналната й администрация в Кенсингтън потвърдиха, че тя желае да не притегля вниманието към London Clinic, с цел да резервира персоналното пространство и на останалите пациенти.

Стана ясно още, че по време на 13-те й дни там Кейт е била посетена няколко пъти от брачна половинка си принц Уилям. Нито едно от децата й обаче не е идвало да я види в болничното заведение. Това, несъмнено, може да има връзка и с наредбите в болничното заведение, които не разрешават визити на деца.
 Снимка 626319

Според кралската биографка Ингрид Сюърд обаче повода да не забележим принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис на посещаване на майка си е друга. " Тя не искаше да основава непотребна блъсканица, така и така доста се разшумя около постъпването й ", споделя тя пред People.
 Снимка 648168

Вместо това е предпочела да поддържа с децата връзка по нормалния метод, по който го прави, когато не е вкъщи - през FaceTime. А в този момент към този момент цялото семейство Уелс е в дома си в Аделаид Котидж, където Кейт сигурно се усеща най-добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР