В началото на ноември с голяма доза радост съобщихме, че

...
В началото на ноември с голяма доза радост съобщихме, че
Коментари Харесай

Започнаха снимките на третия филм за Лоши момчета

В началото на ноември с огромна доза наслада съобщихме, че сигурно ще забележим трети филм за неприятните момчета.


" Лоши момчета " се завръщат

Най-накрая е публично

За този филм се говореше от няколко години, само че все нещо се объркваше и стоеше на пауза. Е, единствено два месеца откакто стана публично, че ще го бъде, Уил Смит се погрижи да узнаем, че фотосите са стартирали.

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith) на Яну 6, 2019 в 5:45 PST

Това е доста добра вест, тъй като, в случай че всичко върви по проект, Bad Boys For Life, както е формалното заглавие на кино лентата, ще съблюдава премиерната си дата и ще го забележим по кината от 17 януари 2020 година

Все още няма формален синопсис и не знаем какво ще се случи във кино лентата, само че с помощта на Production Weekly и Flickering Myth имаме информация, само че повтаряме, че тя не е публична.

Публикация, споделена от Martin Lawrence (@martinlawrence) на Яну 3, 2019 в 5:02 PST

Според източниците на двата уеб страницата, в третия филм ще заварим Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс) в Маями, където не престават да преследват неприятните. Те ще тръгнат по петите на Армандо Армас (Джейкъб Скипио), който ръководи нарко картел.


Как наподобява Уил Смит като духа от лампата

Първи взор към героите от игралната версия на " Аладин "

Армас обаче е настървен от своята майка да убие Майк. Изглежда много забавно, само че за жалост Майкъл Бей (режисьорът на първите два филма) няма да бъде забъркан в режисирането на третия. С тази задача ще се заемат Адил Ел Арби и Билал Фалах.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР