В началото на миналата седмица новината, че Мари Константин, дъщерята

...
В началото на миналата седмица новината, че Мари Константин, дъщерята
Коментари Харесай

Мари Константин за втория сблъсък с COVID: Кои са новите симптоми и защо не се е ваксинирала

В началото на предходната седмица новината, че Мари Константин, дъщерята на Гала, е за повторно в границите на година с COVID-19, изненада мнозина. Инфлуенсърката сама показа новината в профила си в обществените мрежи, като посочи, че не е имунизирана.

Виж още: Тренирай като олимпийка! Тайните на Ивет Лалова за съвършено тяло

Но по какъв начин протича заболяването при нея в случай, че се сблъсква с вируса за повторно? В ефира на NOVA Мари Константин показа, че като цяло се усеща по-зле от първия път, защото има нови признаци, разнообразни от тези при започване на годината. За най-неприятен дефинира неприятната кашлица.

Иначе Мари имала и температура понякога, усещала изнемощялост и главоболие. Единственото " хубаво " този път е, че инфлуенсърката има подушване.

Виж още: 18 година по-късни, а влюбени като за първи път: Биляна Йотовска чества връзката си 

Мари Константин е безапелационна - хванала е вируса на морето. За ограниченията там тя показа, че съвсем ги няма. Даже влизайки в магазин първия ден, продавачът я изгледал необичайно и я попитал дали е болна. 

А в действителност, че е позитивна за заболяването, схванала инцидентно. Неин другар трябвало да си направи тест, с цел да пътува в чужбина. Тъй като той се оказал позитивен, и останалите членове на компанията си създали проби. Така този на Мари се оказал също позитивен, а по-късно и PCR-ът удостоверил резултата на бързия.

Виж още: Бургас, Добрич, Ихтиман: Родните места на огромните фолк звезди 

Иначе Мари разяснява и обстоятелството, че не е имунизирана. Това е по този начин, защото тя страда от автоимунно заболяване, което все още не ѝ разрешава да си постави ваксина против Коронавирус.

Изображение: https://www.instagram.com/marie.konstantin/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР