В началото на миналата година в Интернет се появи радостен

...
В началото на миналата година в Интернет се появи радостен
Коментари Харесай

Работата по сериите по Resident Evil стартира това лято

В началото на предходната година в Интернет се появи щастлив слух, който погали ушите на хорър почитателите: Netflix ще основават филм по Resident Evil. По-късно този слух се удостовери, а в този момент се появи различен слух, който също звучи обнадеждаващо.

Според Redanian Intelligence, фенсайт, който се е специализирал в разкриването на информация към сериите по The Witcher и който е прочут с попаденията си, работата по сериите ще стартира през юни. Отново съгласно информация на уеб страницата, става дума за формат от осем епизода, всеки от които по 60 минути дълготрайност – формула, трансформирала се в самобитен стандарт за Netflix. Предварителните подготовки за сериите ще започват още през април, а самият сериал ще се се снима в Южна Африка. Това значи, че това ще е трета локация за емблематичното заглавие – филмите по Resident Evil с Мила Йовович се снимаха главно в Мексико и Канада. От Rely on Horror спекулират, че, в случай че Netflix и Constantin Film следват графика на сериите по „ Вещера “, и в случай че няма забавяния, то е евентуално да забележим първия епизод от поредицата напролет на идната година.

Освен тези клюки, друга информация, като сюжет, реализатори и режисьорски и сценаристки екипи, нямаме към момента. Не е известно и дали, сериите по RE ще се придържат към по-екшън насочения темперамент на филмите или ще се отклонят към по-традиционните хорър детайли. Дотогава обаче почитателите на Resident Evil ще получат голям подарък под формата на още един римастър – модифицирана версия на Resident Evil 3, която се чака да се появина трети април.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР