В началото на месец март съобщихме, че един работник във

...
В началото на месец март съобщихме, че един работник във
Коментари Харесай

Нова човешка жертва на Чупакабра в Хондурас

В началото на месец март съобщихме, че един служащ във плантация в малко село, югозападно от град Сигуатепеке в Хондурас, е атакува в края на полето от неидентифицирано животно, което го е ухапало по крайници и е изсмукало цялата кръв от тялото му.Роднините на жертвата настояват, че в тялото на индивида не е останала нито капка кръв, а локалните поданици упрекват митичния Чупакабра.

 r1 1 - Нова човешка жертва на Чупакабра в Хондурас
Оказва се, че различен човек е починал по същия метод в същия регион. Според tn8.tv, умрелият е младеж на име Йовани, който скоро след първото ликвидиране отишъл на празненство в града и късно вечерта тръгнал да се връща в селото си.Но, той в никакъв случай не се завърнал вкъщи. В продължение на три дни, уплашените родственици търсели младежа из цялата област и най-сетне намерили безжизненото му тяло в недостъпна планинска околност, близо до родното му село.

 r2 1 - Нова човешка жертва на Чупакабра в Хондурас
Онези, които намерили тялото му, незабавно се озадачили от това, по какъв начин индивидът се е качил на това място, без да има пътеки.Тогава те почнали да оглеждат натрупа, с цел да схванат от какво е починал и с смут осъзнали, че в тялото няма никаква кръв. Нещо го било обезкръвило, тъкмо като фермер преди този момент.Никакви следи от диви животни или други следи към тялото на индивида не били видяни.
Поради двата извънредно необикновени смъртни случаи, дължащи се на кръвожадно творение, може би Чупакабра, жителите на района са доста уплашени. Преди това, мистериозното създание е убивало единствено домашни животни, в това число крави и пилета, само че не докосвало хората.

 r3 1 - Нова човешка жертва на Чупакабра в Хондурас
Любопитно е, че убитите крави не просто са били убити и лишени от кръв, само че са имали всички признаци на мистериозно осакатяване на добитъка – изрязани езици, гениталии, части кожа.Според локалния ветеринар, животните са били убити от „ творение със свръхестествени качества “, защото нито едно диво или домашно животно не е способно на такова нещо.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР