В началото на февруари 40-годишната Емилия стана майка за трети

...
В началото на февруари 40-годишната Емилия стана майка за трети
Коментари Харесай

Два месеца след раждането Емилия се завърна на сцената

В началото на февруари 40-годишната Емилия стана майка за трети път. Това наложи краткотрайното ѝ неявяване от клубната сцена. Тя изчезна от погледите на всички в средата на лятото, когато разбра богатствата новина, само че пък не издаваше повода за неналичието си, въпреки мнозина към този момент да подозираха.

Два месеца ѝ бяха нужни да влезе в нужната форма след раждането и да стартира още веднъж с клубните участия. Изпълнителката показа в профилите си в обществените мрежи, че срещите с нейните фенове са ѝ липсвали ужасно доста.

" Последните 24 часа ме извадиха от всекидневието ми през последните 10 месеца. Липсваше ми силата от участията! Много обич! Много страсти! Обичам ви ", написа певицата след първото си присъединяване в столицата.

Много нейни колежки бяха пристигнали да я поздравят на първата ѝ поява от няколко месеца насам. Софи Маринова и Деси Слава се открояваха измежду звездите, които персонално поздравиха Емилия и даже запяха с нея в дует.

На присъединяване си Емилия зашемети с фигура, която по никакъв метод не издава, че преди малко е родила, отбелязва Шоу Блиц. Тя зарадва феновете си с новината, че на през днешния ден - 15 април ще излезе последният ѝ дует с Денис Теофиков. Проектът е чакан с голямо неспокойствие и занапред вървят залози, че ще бъде един от шлагерите на годината.

Изявите на Емилия не престават с цялостна газ. През идващия един месец феновете ѝ ще могат да я видят в София, Сандански, Сливен, Пловдив, Благоевград, Смолян, Петрич, Велинград, Велико Търново, Боровец и Слънчев бряг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР