В началото на 2023 г., след като вълна от неплатежоспособност

...
В началото на 2023 г., след като вълна от неплатежоспособност
Коментари Харесай

Свързаната с държавата Vanke е най-новата китайска група за имоти, засегната от кризата на доверието

В началото на 2023 година, откакто вълна от несъстоятелност раздруса радикално промишлеността на парцелите в Китай, един от най-големите и доверени строителни бизнесмени в страната направи нотка на мира убеденост.

„ Ние сме една от дребното компании, които към момента могат да разчитат на личната си платежоспособност “, сподели свързаната с страната China Vanke, вторият по величина строител на жилища в страната предходната година. Тя сподели, че е преодоляла „ многочислени компликации “, с цел да достави 340 000 жилища през 2022 година, повече в сравнение с са били издигнати в Обединеното кралство за същия интервал.

Година по-късно това доверие се трансформира в безпокойствие, откакто рейтинговата организация Moody's намали рейтинга компанията тази седмица и изчислените продажби са паднали с 40 % през януари и февруари спрямо преди една година, част от забавянето на парцелите в Китай, което стартира с банкрута на China Evergrande през 2021 година и което демонстрира малко признаци на намаляване.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР