В началото изглеждаше като майтап. Като журналистическа измислица или най-малкото

...
В началото изглеждаше като майтап. Като журналистическа измислица или най-малкото
Коментари Харесай

Какво накара жаркото августовско слънце да помръкне?

В началото изглеждаше като подбив. Като журналистическа небивалица или най-малкото пресилване. Бразилската звезда Неймар щял да смени Барселона с Пари Сен Жермен против откупната уговорка от 222 милиона евро.

Ха, първо по какъв начин по този начин ще замениш един от най-успешните, най-доказани и най-обичани клубове в света с едни новобогаташи?! Катарски новобогаташи, които – правилно е, не си знаят парите.

Как по този начин ще изоставиш най-големия футболист в света Лео Меси и другия си южноамерикански другар Луис Суарес, с чиито общи старания изтръгвате въздишките на 100-хилядния стадион „ Камп Ноу “?! И по какъв начин ще развалиш магията на триото МСN, с цел да поемеш към едно състезание, където значително от противниците ти носят имена като Гингам, Каен, Дижон и които не съставляват никакво изпитание да преодолееш?!

Не, не изглеждаше съществено, не и при започване на шумотевицата. Не изглеждаше съществено също и да пръснеш 222 милиона евро за един ритнитопковец. Та въпреки и бил страховит гений. Всъщност – единствено с цел да платиш на досегашния му клуб, не броим в тази сума персоналните пари за Неймар...

Но на 4 август се оказа, че всичко това е било правилно и същинско. Тогава Неймар подписа с Пари Сен Жермен. И с тези платени за него 222 милиона се трансформира в най-големия трансфер в историята на футбола.

КРАЙ! КРАЙ! КРАЙ! ПСЖ разгласи прехвърлянето на Неймар!



И внезапно жаркото августовско слънце помръкна. Блясъкът към този момент идваше отдругаде. От парите на френско-катарския нов гранд Пари Сен Жермен. Те затулиха слънчевия диск.

Но се оказа, че мегаломанските футболни упоритости от Близкия изток нямат предел. Или както се майтапим: там врътват малко повече кранчето с газа и компенсират...

Но по какъв начин се стигна до прехвърлянето на годината? Не смеем да да се изхвърляме с по-дълги времеви интервали, че както е тръгнало...

Paris Saint-Germain is very happy to announce the arrival of Neymar Jr ➡ https://t.co/lKFj4qPDYA #BemvindoNeymarJR
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР