В началото и края на месец март т.г. в град

...
В началото и края на месец март т.г. в град
Коментари Харесай

СКХТФ „Дунав“ получи почетни грамоти от кмета на Свищов за достойно представяне на Държавни първенства по хокей в зала

В началото и края на месец март т.г. в град Пловдив се организираха Държавните шампионати по хокей в зала, за деца до 12 и 14 години.

И в двете възрастови групи тимовете на СКХТФ „ Дунав “ – Свищов се показаха почтено и се завърнаха от държавните шампионати със сребърни /за 12-годишните/ и бронзови /за 14-годишните/ медали. Във връзка с високите спортни достижения на хокеистите, през днешния ден кметът на Свищов доктор Генчо Генчев персонално ги приветства, като връчи на ръководителя на СКХТФ „ Дунав “ доктор Мариана Маркова почетни грамоти за тимовете, а също и на отличените с самостоятелни награди състезатели: Даниел Миленов Борисов – „ Голмайстор на шампионата “, с 20 вкарани гола и „ Най-полезен играч “, и Каан Ахмедов Ахмедов – „ Най-добър вратар “.

Срещата се състоя в Гербовата зала на община Свищов, а на нея участваха представители на двата тима и един от треньорите на клуба – Радослав Радков. В своето послание към младите спортни гении градоначалникът ги поздрави за следващите триумфи и акцентира значимостта на екипната работа в отборната игра. Той приветства също управлението на клуба и треньорския състав, които със своя професионализъм и ангажираност реализираха доста и подредиха СКХТФ „ Дунав “ – Свищов измежду одобрените клубове по хокей.

Посещението в постройката на Общината бе по самодейност на младите спортисти, които за следващ път подариха по един орден от сполучливите шампионати на кмета на Свищов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР